Monday, November 3, 2014

KESILAPANKU.

      Alhamdullilah,,sudah masuk pertengahan sem 3..banyak yg aq tempuhi selama nie..asyik meetg,,tula..nila..dah banyak kelas aq skip..assignment plak,,tutor,,lab,,semualahhhh..adakala nk je tggalkan UKM ni seketika,,,tapi sejauh mana pon aq lari,,bende tulah yg akan aq hadapi..sebab apa?..SBB tulah jalan hidup yg aq pilih..MEMBUSY kan diri..sebenarnya,,mahukan advantage dlm resume one day.Tapi lama2...aq rasa berbaloi ke aq jawat jawatan nie..Apa je yg dah aq buat????..sikit jer..tp bab meninggalkan kelas semata2 tugasan lain mcm x berbaloi..Dari sini aq perasan,,aq belum pandai manage masa pelajaran,masa persatuan and dll..

   Dalam kesibukan ni,,banyak hati sudah terluka,,antara satu sama lain...MAAF ku beri pd sesiapa,,tapi pd yg lebih mengenaliku,,kenapa aq perlu minta MAAF..Bagi aq,,sekiranya ko da kwn org tu,,terimalah baik buruk dia..bukannya jdkan bahan ejekan,,gurauan dlm harian..And,,sememangnya aq TERASA..dlm diam..lama2 kita rapat..tp bila da rapat..knapa ko tunjukkan bende tu dpn aq..at least sorokkan..Lebih sakit bila aq tau apa korg buat..Better aq xtau..Gelak bersama x bermakna ko sokong aq..Kalau rasa perangai aq buruk,,at least dgr je luahan hati aq,,aq xminx lebih..jd bila aq rasa something wrong..Intuittion aq tinggi..Curiousity aq makinla tggi..

  Aq sentiasa ckpkt roommate aq.."Bestla kwn ngan ko.."..selalu sgt..sampaikan,,apada kena ngan aq nie..adakah keterujaan yg melampau bila aq tahu dia ikhlas kwn dgn aq atau dia mmg baik?...kadang2 bila ucap kata2 yg pelik ni,,mcm..Aku nak mati ke??selalu ade dlm otak..Chemistry yg ade dlm roommate aq sebenarnya buat aq bahagia..

Keyakinan aq utk buat paperwork ke London semakin menurun..


SAYA XNAK JUDGE ORG,,INSYA ALLAH AKAN ELAKKAN BENDE NIE.

0 comments:

Post a Comment

MY LOVERS...MK

My Lovers Slideshow: MISS’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Melaka was created by TripAdvisor. See another Melaka slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.