Thursday, February 27, 2014

"FeeL LikE ThaT"

Lirik Lagu Aku Suka Dia – Ainan Tasneem

Aku lihat dia disana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba menghampirinya
Lalu aku menyapa dia


Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia


Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu


Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya


Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya


Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu


Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya


Ku terima satu nota darimu
Yang tertulis ‘Aku suka kamu’


Bila dia, mendekati diriku
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu


Akhirnya kini ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini, aku mulai bahagia
Menerima cinta darinya

Aku suka dia



Teringin ke nak ade feeling mcm nie..Hurm sebagai manusia lagi2 perempuan,,of coz laa kita nak menyintai dan dicintai,,right??..tapi tu semua takdir Illahi,,siapa jodoh kita,,
Ada org kata kalo nak tau sape jodoh kita tu,,muka kita mesti ada iras2 muka si 'dia'..

Contohnya Fizo Omar,,muka dia kalo nak taulah,,sebijik dgn isteri dia dia,Mawar..dr pndgn mata kita lah..Tapi x bermakna tu semua betul..just mengharap jodoh yg bleh bimbing kita ke jalan Allah..

Semua org pernah berangan utk sesuatu yg lebih indah dan mengharap kan??..jd x salahlah kalo kita imagine n cuba capai bende tu ...Nothing Impossible,,

0 comments:

Post a Comment

MY LOVERS...MK

My Lovers Slideshow: MISS’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Melaka was created by TripAdvisor. See another Melaka slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.