Saturday, June 18, 2011

Kenangan yg cukup indah pada pertemuan kita...


Anneonghaseyo..hi..readers..dah lama Mk tak update blog yg dah bersarang nie kan..hurm..Mk nak bg tau..someone special yg Mk jumpa waktu g camping kat putrajaya ari tu...kan Mk ada cerita Mk g konsert suju kan malam tu..seronok sangat...petang tu Mk g tengok diorg raptai..Mk pown jumpa seorang akak ni...Chinese..nama dia Mayyen Tze..org nya peramah sangat..Mk duk sebelah dia..rupanya dia ni peminat suju..selain tu gak dia minat tvxq sama ngan Mk...kitowg mmg serasi sangat coz minat band yg sama...haha...tak terbayang macam mana Mk boleh berkenalan dgn org luar waktu camping kat sana..lpas tu satu kpala plak..hehe...akak ni mmg baik..MK tangkap gambar dengan dia tau..tu pown pakai camera dia..coz bateri handset da abis..haha...Mk ngan cousin ngan kwn dia skali tangkap gambar..kat sana dia pkai baju warna biru...kan peminat suju semuanya pakai warna biru...cantik sangat warna biru tu..sapa yg dapat tau suju nak wat konsert tu semua bwk sepanduklah...pakai baju warna biru..sedondon plak..haha..ada tu akak n bdk lelaki Chinese siap bwk papan tanda ada gambar eunhyuk palk..kelakar gambar eunhyuk..but still cute...Kak Mayyen ni dari KL..lpas dia dapat tau suju nak dating..trus g Putrajaya..setakat nak tengok konsert suju..haha...dia tunggu sampai malam..coz konsert tu malam...waktu petang tu kitowg berkenalan sesame antara satu sama lain...bertukar email..hehe...ptg tu kitowg kena balik cmp site..so kitowg berpisah ngan kak Yen...Kan malam tu kitowg cabut lari g konsert suju..tapi crowde sangta..ingatkan dapat jumpa kak Yen...
Balik jer dari camping..trus akak cter pasal suju kat mak MK..haha..mak MK wat dono jer..yelah...mak Mk tak berapa kisah....tapi Mk yg naik gila..haha...patu Mk cari kak Yen kat fb..jumpa gak...kitowg pown berbalas mesejlah...sampailah ke ari ni...so sweet...dia emailkan gambar yg dia amikkan waktu kat sana..haha..yg MK suka sangat..hehe.dia bg Mk wafer topple...lbih kuranglah tajuk crunch tu..haha..sedap sangat.....manis..semanis pertemuan MK ngan kak yen....Kak kita akan ingat akak sampai bila...akak yen mmg baik...sampaikan dia nak kasi poster kat MK..poster tvxq..kalo tak silap..haha....Mk tak kisah...Cuma tak nak lah susahkan dia jer..but she still nice to me...
Bayangkan pertemuan kitowg singkat tapi dia sanggup bg sesuatu yg bernilai bg dia kat Mk..sapalah yg sanggup wat mcm tu..anda sanggup????.....hehe...dia cter beribu2 jgak lah dia habis duit setakat nak g konsert...beli photobook..photobucket..gambar/...poster..n macam2 lagi...huhu..
Terkejut Mk dgr cter dia...kalo Mk pown boleh kena addict kpop..haha..skrg pown da berjangkit...Mk tengok jualan barangan kpop kat internet..cantik sangat..kalo Mk ada banyak duit..semua Mk borong..dan kalo boleh Mk nak jadikan Korea tu sebagai Negara kedua Mk..wah..seronoknya...kalo lah tu semua terjadi..bayangkan....
Erm..ari nie Mk penat sangat..tak tau lah knpe...haha...Mk takut ngantuk waktu wat keje sekolah..biasanya boringlah..Mk tengok cter Boys Over Flower....haha..walaupun da banyak kali Mk tengok...tetap tak jemu jgak..hehe..nanti Lee Min ho berlakon dlam Persoanal Taste kat tv8...tengoklah nanti..huhu....sapa yg minat dia tu..kita tengok sama2..Mk pown nak tengok..tu pun kalo ada masa...tapi skrg MK padat dan runsing sangat...especially pasal kerja khusus Addmath.....tak tau macam mana nak mulakan...argh.peningnya.....
Bagaimana plak dgn kehidupan anda semua..adakah anda happy selalu..tension ke...apa ke..or whatever...anything that you like to do..go on...skrg kak yen busy..tapi tak pe..Mk da bertukar no phone..nanti leh contact..hehe....
She’s so special for me..Mk takde akak..so rasa alangkah baiknya kalo dia yg jd kakak Mk..haha...nonsene...haha...kalo yg jd akak kita tu baik takpe..kalo yg kuat buli,,,,sapa yg nak..haha..
K lah..selamat maju jaya kpd peminat kpop yg lain nyer..tempuhi segala dugaan..n wat kak yen..happy selalu...haha..........

0 comments:

Post a Comment

MY LOVERS...MK

My Lovers Slideshow: MISS’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Melaka was created by TripAdvisor. See another Melaka slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.