Saturday, June 18, 2011

Kenangan yg cukup indah pada pertemuan kita...


Anneonghaseyo..hi..readers..dah lama Mk tak update blog yg dah bersarang nie kan..hurm..Mk nak bg tau..someone special yg Mk jumpa waktu g camping kat putrajaya ari tu...kan Mk ada cerita Mk g konsert suju kan malam tu..seronok sangat...petang tu Mk g tengok diorg raptai..Mk pown jumpa seorang akak ni...Chinese..nama dia Mayyen Tze..org nya peramah sangat..Mk duk sebelah dia..rupanya dia ni peminat suju..selain tu gak dia minat tvxq sama ngan Mk...kitowg mmg serasi sangat coz minat band yg sama...haha...tak terbayang macam mana Mk boleh berkenalan dgn org luar waktu camping kat sana..lpas tu satu kpala plak..hehe...akak ni mmg baik..MK tangkap gambar dengan dia tau..tu pown pakai camera dia..coz bateri handset da abis..haha...Mk ngan cousin ngan kwn dia skali tangkap gambar..kat sana dia pkai baju warna biru...kan peminat suju semuanya pakai warna biru...cantik sangat warna biru tu..sapa yg dapat tau suju nak wat konsert tu semua bwk sepanduklah...pakai baju warna biru..sedondon plak..haha..ada tu akak n bdk lelaki Chinese siap bwk papan tanda ada gambar eunhyuk palk..kelakar gambar eunhyuk..but still cute...Kak Mayyen ni dari KL..lpas dia dapat tau suju nak dating..trus g Putrajaya..setakat nak tengok konsert suju..haha...dia tunggu sampai malam..coz konsert tu malam...waktu petang tu kitowg berkenalan sesame antara satu sama lain...bertukar email..hehe...ptg tu kitowg kena balik cmp site..so kitowg berpisah ngan kak Yen...Kan malam tu kitowg cabut lari g konsert suju..tapi crowde sangta..ingatkan dapat jumpa kak Yen...
Balik jer dari camping..trus akak cter pasal suju kat mak MK..haha..mak MK wat dono jer..yelah...mak Mk tak berapa kisah....tapi Mk yg naik gila..haha...patu Mk cari kak Yen kat fb..jumpa gak...kitowg pown berbalas mesejlah...sampailah ke ari ni...so sweet...dia emailkan gambar yg dia amikkan waktu kat sana..haha..yg MK suka sangat..hehe.dia bg Mk wafer topple...lbih kuranglah tajuk crunch tu..haha..sedap sangat.....manis..semanis pertemuan MK ngan kak yen....Kak kita akan ingat akak sampai bila...akak yen mmg baik...sampaikan dia nak kasi poster kat MK..poster tvxq..kalo tak silap..haha....Mk tak kisah...Cuma tak nak lah susahkan dia jer..but she still nice to me...
Bayangkan pertemuan kitowg singkat tapi dia sanggup bg sesuatu yg bernilai bg dia kat Mk..sapalah yg sanggup wat mcm tu..anda sanggup????.....hehe...dia cter beribu2 jgak lah dia habis duit setakat nak g konsert...beli photobook..photobucket..gambar/...poster..n macam2 lagi...huhu..
Terkejut Mk dgr cter dia...kalo Mk pown boleh kena addict kpop..haha..skrg pown da berjangkit...Mk tengok jualan barangan kpop kat internet..cantik sangat..kalo Mk ada banyak duit..semua Mk borong..dan kalo boleh Mk nak jadikan Korea tu sebagai Negara kedua Mk..wah..seronoknya...kalo lah tu semua terjadi..bayangkan....
Erm..ari nie Mk penat sangat..tak tau lah knpe...haha...Mk takut ngantuk waktu wat keje sekolah..biasanya boringlah..Mk tengok cter Boys Over Flower....haha..walaupun da banyak kali Mk tengok...tetap tak jemu jgak..hehe..nanti Lee Min ho berlakon dlam Persoanal Taste kat tv8...tengoklah nanti..huhu....sapa yg minat dia tu..kita tengok sama2..Mk pown nak tengok..tu pun kalo ada masa...tapi skrg MK padat dan runsing sangat...especially pasal kerja khusus Addmath.....tak tau macam mana nak mulakan...argh.peningnya.....
Bagaimana plak dgn kehidupan anda semua..adakah anda happy selalu..tension ke...apa ke..or whatever...anything that you like to do..go on...skrg kak yen busy..tapi tak pe..Mk da bertukar no phone..nanti leh contact..hehe....
She’s so special for me..Mk takde akak..so rasa alangkah baiknya kalo dia yg jd kakak Mk..haha...nonsene...haha...kalo yg jd akak kita tu baik takpe..kalo yg kuat buli,,,,sapa yg nak..haha..
K lah..selamat maju jaya kpd peminat kpop yg lain nyer..tempuhi segala dugaan..n wat kak yen..happy selalu...haha..........

Saturday, March 5, 2011

haha,,,SIR KENDONG NGAH HISAP BOTOL..TAK MALU..HEHE..DYE NI GURU FIZIK MK...
ops... tgah nasyid ke.....tentu menang trus...huhuhu...miss korea n sir kendong,mien tot








OH MY GOD........CUTENYER MISS KOREA....NAK BERKNLAN BOLEH..NO.9999..CALL LAH




opss...sape ni ngan MK nie...x kenallah..main tangkap pix je....kenal pun tak...baru tau nama dye Amirul dak F4. kump SHABABUL SOLEH..





nie SIR KENDONG N SIR AWEN.......LAGAK CUTE LAH 2...HEHE






NIELAH KUMPULAN SHAUQAH WARDAH





























Saturday, February 12, 2011

Cabel car ke atau Fly car..


anneonghaseyo haha...sape 2..ohhh miss korea rupanya...nie pix kat cabel car..ops...terlebih posing ke miss korea ni...mula2 nak naik 2 seronok gler..kwn miss korea yang pakai tudung hitam 2 takut dgan ketinggian rupe nyer...kelakar sangat dye tak bukak mata langsung sejak masuk cabel car...

Ayu ke?....posing gitu do..


anneonghaseyo helo..readers,,,nie gambar miss korea ngan miss BOH kat atas feri waktu nak g Langkawi..hehe sempat lagi 2 posing...ada rupa x...hehe..lama btul duk kat dalm feri...lebih kurang 45 minit kot..x sabar2 nak g jalan2..huhu

Wednesday, February 9, 2011

Story G Pulau Langkawi....

Hi readers semua...ari ni miss korea nak cter pasal lwtan g langkawi taun lepas....rombngn ni kitowg wat utk klaz and cikgu jer...yelah nanti dah nak SPM so x sempatlah...saje je nak g makan angin biar kembung perut hahaha.......mk(misss korea) dah pg p.langkawi kali kedua...seronok g sana..adalah satu kisah.....mk ngan cousin terlampau syok membeli belah sampai x ingat dunia la katakan......akhirnya ktowg tepaksala jimat2,hehe takut x cukup duit nanti...mk pg kt pekan Kuah Hj Ismail....byk betul kitowg borong coklat....murahlah katakan....sbnarnya byk lg tempat mk pg...tp mk nak cter pasal...nie dulu..disebabkan takut duit habis mk ngan cousin makanlah coklat yg dibeli 2...memang sedap...sampaikan nak muntah pun ader...haha...balik 2 kitowg naik bas lain plak....bas 2 x sedap la....keras jer sakit pinggang blkg...mk nie x suka duduk kt tempat yg keras,,apa org kata 2 not my taste..hehe.asyik byk makan coklat pas2 x makan nasi perut pun masuk anginlah apalagi....cousin mk dah x tahan.hurm apalagi sediakan plastik and buanglah apa yg patut..nasib baiklah mk nie baik.hehe..perasantan betul...terpaksalah menguruskan apa2 yg patutlah..balik umah trus cari makanan....esoknyer dua2 demam....x larat nak bangun...mungkin sbb kena ujan kt cane....Lagi satu yg mk rasa macam mak org kjap...terpaksa jaga kwn2 nadia yg ramai 2...mk mmg rapat dgn nadia,bila nadia ikut mk,,diorg pun ikutlah skali..kelakar pun ada...tp yg bestnyer dapat jd komander bdk2 comel.mk kt sana tak byk luang masa ngan kawan...just ngan kwn nadia..kwn2 nadia 2 mk kenal lah sgt...huhuhu...diorang nie tak menyusahkan pun...lagi eppy adalah...macam2 ragam pun ada...yg tak leh blah 2...mk ngan nadia asyik tngkap pix....jer...kitowg mmg kaki kamera...setiap kamera yg kwn kitowg bwk mesti ada gambar mk...huhu...sampai penuhlah nset nyer folder....erm rasa nyer sampai kat sini jelah cter mk...mk pun da ngantuk..nak g gosok baju skolah and baju mak......ape2 pun kat sana mmg syok....nanti mk masukkan gmbar mk ngan dak nie..ok..bye

Friday, February 4, 2011

Trio CoUSiN

sIaPA YG PALING cute??And akn kahwin awal.2 counsin aq ini adalah NADIA & hidayah.....xlame lg nnt kitaorg pulak akn merasa..asyik2 kn mkn nasik minyak,kali ini mkn pulut kuning kat meja pengantin....HAHAHA.....................................Tgk sapa kawin dulu...tp yg pasti tudung pink tu xnk kawin awal sangat..nk belaja dulu of course kt Korea..Insyaallah

My sWEEt CouSiN


nie gambo cousin aq yg sedikit hampeh....hehe...kitorang membesar same2..so kitorg x kesah kalo org kate kitorg kembar...selalu jgaklah org ckap kitorg kembar..same ke?beza umur kitorg 2 taun...dye muda skit...nama nyer NUR NADIA BT MUSA...

MY LOVERS...MK

My Lovers Slideshow: MISS’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to Melaka was created by TripAdvisor. See another Melaka slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.